52Bones news

 

Det finns flera orsaker till varför man drabbas av hälsporre, men den kanske vanligaste är att fötterna råkar ut för en plötsligt ökad belastning, till exempel att man börja löpträna intensivt, utan någon form av förberedelse. Chansen att drabbas är i stort sätt lika stor för elitidrottare som för motionärer.

Våra hälkuddar är utformade för att både förebygga och lindra hälsporre, men också för att ge en generellt ökad komfort och minskad skaderisk. Grundfunktionen med en hälkudde är att ge dämpning och avlastning för hälen.

Hälkuddarna finns i flera storlekar och är enkla att föra in i skon. Materialet i våra hälkuddar är TPE- eller silikongel, som båda har sina unika fördelar. Båda är dock effektiva i att lindra smärta och förebygga skador och fotrelaterade problem. Alla som vill kunna prestera på topp och undvika tråkiga avbrott på grund av skador kan gynnas av våra komfortabla hälkuddar.

 

GEL SERIES

GelHeel 2D

149,00kr
 
GelSole 3D är en dämpande sula i tre olika densiteter av TPE-gel. Komfort, stöd och ultimat dämpning för hela foten – allt i samma sula!
Den fastare gelen ger stöd åt häl och hålfot. Den mjukare gelen ger suverän stötdämpning där det behövs som bäst.

 

Sportsulor för padel

Sporter som padeltennis innebär många snabba rörelser och hög explosivitet. För att maximera potentialen och kunna prestera på topp är det viktigt med högkvalitativa sportsulor.
 

Padelsulor med stötdämpning

Sportsulor för padel bör vara uppbyggda och ge skonsam stötdämpning. Bra stötdämpning säkerställer att du smidigt och säkert kan hantera alla situationer och snabbt ställa om till ny position. På 52Bones GameTech-sulor finns stötdämpning i både framfot och häl. Den skålade hälkoppen ger dessutom ökad balans och stabilitet.

Sulor för din padelträning

Det är viktigt att sulornas material är av lätt vikt. Padelsulor i EVA-plast väger oftast inte mer än 100 gram per par och är därför ett av de mest populära valen. Bra sulor ska i grunden inte “kännas” när du tränar eller spelar, utan ska egentligen bara förebygga skador och ge dig förutsättningarna att kunna prestera på topp.