52Bones news

NYHET!

Nu lanserar vi nya 52Bones GelSole 3D!

GelSole 3D är en dämpande sula i tre olika densiteter av TPE-gel. Komfort, stöd och ultimat dämpning för hela foten – allt i samma sula!
Den fastare gelen ger stöd åt häl och hålfot. Den mjukare gelen ger suverän stötdämpning där det behövs som bäst.

Välj rätt sulor till padel

Sporter som padeltennis innebär många snabba rörelser och hög explosivitet. För att maximera potentialen och kunna prestera på topp är det viktigt med högkvalitativa sportsulor. De minskar risken för skador, ger komfort och säkerställer att du får förutsättningarna att spela ditt bästa spel varje gång.

 

Padelsulor med stötdämpning

Sportsulor för padel bör vara uppbyggda och ge skonsam stötdämpning. Bra stötdämpning säkerställer att du smidigt och säkert kan hantera alla situationer och snabbt ställa om till ny position. På 52Bones GameTech-sulor finns stötdämpning i både framfot och häl. Den skålade hälkoppen ger dessutom ökad balans och stabilitet.

Sulor för din padelträning

Det är viktigt att sulornas material är av lätt vikt. Padelsulor i EVA-plast väger oftast inte mer än 100 gram per par och är därför ett av de mest populära valen. Bra sulor ska i grunden inte “kännas” när du tränar eller spelar, utan ska egentligen bara förebygga skador och ge dig förutsättningarna att kunna prestera på topp.